Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Futbol okulu öğrencileri ücretsiz bir şekilde, 3 Temmuz Çarşamba günü saat 08.00’da Kapaklı Şehir Stadı önünden kalkan araçlar ile Galatasaray Futbol Kulübü RAMS Park Stadı’na geldi. 5 – 15 yaş aralığındaki öğrenciler burada rehber eşliğinde Galatasaray Müzesi, soyunma odaları ve yedek kulübelerini gezdi. Tüm gezi etkinliklerinin tamamlanmasıyla birlikte futbol okulu öğrencileri Kapaklı’ya döndü.

Kapaklıspor Basketbol Takımı, Finalspor’a konuk olacak Kapaklıspor Basketbol Takımı, Finalspor’a konuk olacak

Taskiranlar Gezi 2

“GALATASARAY MÜZESİNİ GEZDİK”

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkıran, “Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü olarak sosyal sorumluluk projelerine devam ediyoruz. Çocuklarımızla, evlatlarımızla Galatasaray Stadyumuna, müzesine, soyunma odalarına ve yedek kulübelerine gezi düzenledik.

Taskiranlar Gezi 1

“PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK”

Onlara ışık olmak, onlara öncü olmak ve onlara örnek olmak adına topluma yararlı bireyler yetiştirmek adına sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek. Ne mutlu ki içlerinden bir çocuğumuz yarın yapılanları örnek alıp birilerine sahip çıkıp ellerinden tutsun” dedi.