Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yaşanan hırsızlık olayı nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşadığı belirtilirken, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladığımız coşkulu tatil gününde su kesintisi yaşanmasına ve vatandaşlarımızın mağduriyetine neden olan bu hırsızlık olayını şiddetle kınıyoruz." denildi.

1.Trakya Kültür ve Sanat Etkinliği düzenlendi 1.Trakya Kültür ve Sanat Etkinliği düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Çorlu İlçemize içme suyu teminini sağlayan Nusratiye Mahallesindeki 4 adet su kuyusunda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce elektrik kablolarının kesilerek çalınması sonucu, su kuyularının çalışması engellenmiştir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladığımız coşkulu tatil gününde su kesintisi yaşanmasına ve vatandaşlarımızın mağduriyetine neden olan bu hırsızlık olayını şiddetle kınıyoruz.

TESKİ Ekiplerimiz 29 Ekim sabahı erken saatlerden itibaren gerekli çalışmaları yaparak kuyuları aktif hale getirmiş ve sisteme su iletimi sağlanmıştır. Kullanıma bağlı olarak depo seviyelerinde düşüş yaşanmış ve kısmi su kesintileri yaşanmıştır.

Bu çirkin olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için gerekli her türlü girişimin ve çalışmanın yapılacağının bilinmesi hususunda;

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”