Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ilk olarak Kadastro İl Müdürlüğü ile Süleymanpaşa Tapu Müdürlüğünü ziyaret etti. Kadastro İl Müdürü Namık Kemal Erzurum, Süleymanpaşa Tapu Müdürü Serhan Demirbilek ve Kadastro ve Tapu Müdürlüğü personeli tarafından karşılanan Vali Soytürk, ardından müdürlükleri gezerek incelemelerde bulundu. Akabinde Süleymanpaşa Tapu Müdürü Demirbilek ve Kadastro İl Müdürü Erzurum’un odalarını ziyaret ederek kurumların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sivrisinek ve karasineği engellemek amacıyla çalışma sürüyor Sivrisinek ve karasineği engellemek amacıyla çalışma sürüyor

ESNAF İLE BİR ARAYA GELDİ

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Kadastro İl Müdürlüğü ile Süleymanpaşa Tapu Müdürlüğü ziyaretinin ardından bölgede bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Soytürk, bol ve bereketli kazançlar diledi.

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ 

Vali Recep Soytürk daha sonra Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Binası içerisinde hizmet veren 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Kurumu gezerek incelemelerde bulunan Vali Soytürk, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Selma Ergönül’den kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.  Ardından kurum personeli ile sohbet eden Vali Soytürk, personele görevlerinde başarılar diledi.