Tekirdağ Marmaraereğlisi ilçesinde yeni gümrük müdürlüğü binasının açılışını yapan ve il genelinde çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Kapaklı’ya da ziyarette bulundu. 

Bolat Ziyaret 2

CUMHUR İTTİFAKI İLE BULUŞTU 

Kapaklı’ya ziyareti kapsamında AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı binasında Cumhur İttiffakı ile buluşan Bolat, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal’ın hediyesini kabul etti ve fotoğraf çekildi. Ardından Kapaklı Belediye binasına gelen Bolat, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından karşılandı.  

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in odasında gerçekleştirilen görüşme sonrası Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Kapaklı’dan ayrıldı. 

YRP’li Üçel: Bu ayıp ve utanç hepimizin YRP’li Üçel: Bu ayıp ve utanç hepimizin

Bolat Ziyaret 1

“ÇALIŞMALARIMIZ HAKKINDA BİLGİ AKTARDIK” 

Yapılan ziyaret için Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’a teşekkür eden Başkan Çetin, “Ticaret Bakanımız Sn. Prof. Dr. Ömer Bolat'ı belediyemizde ağırladık. Sayın Bakanımıza kentimizde sürdürdüğümüz ve yeni projelendirdiğimiz çalışmalar hakkında bilgi aktardık. Ziyaretiyle bizleri onurlandıran Sayın Bakanımıza ve kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.