Kendisinden haber alamayan yakınlarının ihbarıyla Çerkezköy Fatih Mahallesi Şehit Teğmen Akın Caddesinde bulunan ikamete gelen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Servet Yağmur’un cansız bedeniyle karşılaştı. Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığının olay yerinden yaptığı incelemenin ardından Servet Yağmur’un cansız bedeni önce Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna ardından da otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

MADDİ SIKINTILAR YAŞIYORMUŞ

Hayatına son veren Trakya Hakkarililer Dernek Başkanı Servet Yağmur’un Adliyede Katip olarak çalışan eşiyle problemler yaşadığı iddia ediliyor. Maddi problemler yaşayan Servet Yağmur’un bir hafta önce de ilaç içerek intihara kalkıştığı, yakınları tarafından kurtarıldığı belirtiliyor. Servet Yağmur’un maddi problemlerini aşmak için bir gün önce yeni bir işe başladığı kaydediliyor.

14 MAYISTA GECE DÜZENLEMİŞLERDİ

İşte çalışırken kalp krizi geçiren adam hayatını kaybetti İşte çalışırken kalp krizi geçiren adam hayatını kaybetti

Arkasında sırlar ve ekonomik sıkıntılarla hayatına son veren Trakya Hakkarililer Dernek Başkanı Servet Yağmur geçtiğimiz ay Dernek olarak önemli bir organizasyona imza atmıştı. Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde 14 Mayıs’ta düzenlenen etkinlikte Grup Colemerg Collective grubu sahne almıştı.