Kapaklı’da Sanayi ve İş Adamları Derneği kuruldu Kapaklı’da Sanayi ve İş Adamları Derneği kuruldu

İnşaat Mühendisi Sadık Büyükkeskin’in sahibi olduğu Umutlu Mühendislik, Kapaklı’da hizmete açıldı.

Umutlu Mühendislik, 6 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’de İnönü Mahallesi Eyüpoğlu Caddesi Numara 21/A adresinde düzenlenen açılış töreniyle vatandaşların hizmetine girdi.

Açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayları Akın Yılmaz, Dr. Hakan Sunal, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, TEKSAMDEF Genel Başkanı Bilal Acar, STK temsilcileri, esnaflar ve davetliler katıldı.

umutlu-2

"HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ"

Açılış konuşmasını yapan İnşaat Mühendisi Sadık Büyükkeskin, "Ben yeni mezun olmuş bir inşaat mühendisiyim. Çalışmalarım ile Kapaklı’yı daha dinamik, mimari bir şekilde inşa edebilmek için elde ettiğim kazanımları, birikimleri sizlere aktarabilmek için bir yola çıktım. Bu yolda sizlerin destekleriyle ve katılarıyla en güzel projeleri inşallah hep birlikte inşa edeceğiz." dedi

umutlu-1

"BU BÖLGEYE ELİT PROJELERİN YAPILMASI GEREKİYOR"

Açılışta konuşan ve Sadık Büyükkeskin'i tebrik eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Umutlu Mühendislik ofisimizin açılışına hoş geldiniz. Sadık yeni mezun bir kardeşimiz. Kapaklı’da da pandemi ile beraber inşaat sektöründe bir yavaşlama meydana geldi. Ama göç devam ediyor. Geçen sene 10 bine yakın bir göç aldık. Deprem bölgesinden ise bine yakın bir göç aldık. Konut ihtiyacı bölgemizde her geçen gün artıyor. Bölgemizde sanayinin büyümesi ve gelişmesiyle de beraber buraya gelen göç devam ediyor. Dolayısıyla böyle bir kardeşimizin işin başında olması çok kıymetli. İlçemizde özellikle beyaz yakalılara özel projelere ihtiyaç var. Biz göç aldığımız gibi bir de göç veriyoruz. Ekonomik seviyesi yükselen iş insanları maalesef bölgemizde kalmıyorlar. Buna dikkat çekmek istiyorum. Bu bölgede elit projelerin yapılması nispeten onların da yaşamlarını sürdüreceği projeleri hayata geçirmemiz gerekiyor. Senin farklı projeler ile buna öncelik edeceğine inanıyorum. Muhterem abimi de böyle bir evlat yetiştirdiği için kutluyorum." ifadelerini kullandı.

umutlu-3

Konuşmaların ardından protokol tarafından açılış kurdelesi kesilerek işletmenin açılışı gerçekleştirildi.