Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerine devam eden ve ihracat ağına her geçen gün yeni ülkeler ekleyen Yavuzlar Plastik Angola’lı yatırımcılarını ağırladı.

ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYORUZ
Ziyarette Konuşan Yavuzlar Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz YAVUZ "Yurt içinde ve yurt dışında ülke ekonomisine katkı sağlayacak ticari adımlar atmakta olduklarını ve bu anlamda ilk olarak Bosna Hersek’te kurmuş oldukları Fabrika ile Avrupa’da Pvc profil üretimi, hazır kapı ve pencere imalatı ürettiklerini " söyledi.

VELİKÖY’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ
Ayrıca Yavuzlar İnşaat olarak Veliköy’de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Yavuz “Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık, müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun konutlar üretiyoruz. Vizyon Evleri projemizde 1+1, 2,+1, 3+1, Dubleks ve Loft Daireler olup, projemiz içerisinde kapalı oto park, her iki blokta çift asansör bulunmaktadır” dedi.

Daha sonra ziyaretçilerine fabrikayı gezdirerek ürünleri ve işletmeleri hakkında bilgiler veren Yavuz, ikili iş görüşmeleriyle geçen toplantının ardından Saray Ayazpaşa Köftecisi’nde düzenlenen akşam yemeğiyle son buldu.