Kapaklı’nın İlçe Olmasıyla Beraber İlçemiz Elit Projelere Kavuşmaya Başlıyor.

Organize Emlak Konutlarında 2009 yılında yapımına başlanan ve Haziran ayında kapılarını açmaya hazırlanan Corner Residence modern yapısı ile Kapaklı ve Trakya Bölgesinde bir ilk olma özelliğini taşıyor.

HAZİRAN’DA KAPILARIMIZI AÇIYORUZ

Projeleri hakkında bilgi veren Teknik Turizm, İnşaat, Gıda Ltd. Şti firması sahibi Soysever Bilgiç, “Projemizin %70’i bitmiş durumda. 2014 Haziran ayında projemizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Projelerinin merkezi bir alanda olduğunu belirten Bilgiç,” Projemiz Çerkezköy’e 5 dakika, Organize Sanayi Bölgesine 5 dakika, Saray ilçemize 10 dakika Çorlu ilçemize 15 dakika ve İstanbul Atatürk havalimanına 90 km mesafededir. Ayrıca Kapaklı İlçemiz Nüfus potansiyeli olarak Çorlu ve İstanbul’u saymazsak yaklaşık olarak 300.000 kişilik bir potansiyelin tam merkezi konumundadır.

Projemiz toplam 37.000m² alana sahiptir. 15 katlı olan binamızın en altında 2 kat otopark vardır. -3 , -2 katlarımız otopark katlarımızdır. -2’ de Araba yıkama ve bakım mevcuttur. -3 katımızda Yüzme Havuzu, SPA,Türk Hamamı , Masaj Salonları , Güzellik Merkezleri ve Kuaför mevcuttur” dedi.

PROJEMİZ SOSYAL İHTİYAÇLARI KARŞILAYACAK

Projemiz Sosyal açıdan zayıf kalmış bölgemizde halkın sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir yapıda tasarlanmış ve merkezi konumu ile çevre ilçelerinde ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir konumdadır. Projemiz AVM + residence konseptinde tasarlanmıştır. AVM içeriğinde spa merkezi, sinemalar alışveriş alanları, fastfood alanları vb gibi birçok sosyal alan halkımızın hizmetine sunulmuştur.

PROJEDE YOK YOK!

Residence bölümümüzde hotel konseptli odalarımız, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere her türlü müşteriye hizmet verebilecek konseptte dairelerimiz ve konaklama alanlarımız mevcuttur. Binamız kendi kendine yetebilen, konaklayan müşterilerimizin ve ev sahiplerimizin her türlü ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmıştır. Çamaşır hizmeti, fiber internet hizmeti, sekreterlik, temizlik vb gibi 5 yıldızlı hotel hizmetlerinin dahil olduğu bir paket ile halka sunulacaktır.

SATIŞLARIMIZ BAŞLADI

Firma Satış Müdürü Ferda Yaman ise Şubat ayı içerisinde satışlarının başladığını belirterek, “Projemiz içerisinde Satılık, Kiralık Ofisler, Daireler (1+0, 1+1, 2+1, 3+1), ve dükkanlar mevcuttur. Kapaklı ve Trakya Bölgesinin en elit projeleri arasında yer alan bu projemizle ilgilenenleri en yakın zamanda satış ofisimize bekliyoruz” dedi.



avm-kapakli spa-kapakli bigm bigm2 bigm3