Türkiye Buluşmaları kapsamında Kırklareli’nde ziyaret gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile görüşme yapan Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Çağlar Bütün, Kapaklı’da yapılacak devlet yatırımları konusun görüşme fırsatı bulduğunu açıkladı. 

“10 YIL BOYUNCA BİR ŞEY YAPILAMAYACAK DENİLDİ” 

Yapılan görüşmenin detayları ile ilgili gazetemize özel açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Bütün, “Mevcut Kapaklı Şehir Stadı’nın yenilenmesi adına Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 8 milyon lira bütçe çıkarılmıştı. Buranın Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yenilenebilmesi için bizden tahsis istendi. Tahsis yapılması durumunda da oraya 10 yıl boyunca bir şey yapılamayacağı söylendi. 

“2025 YATIRIM PLANLARI İÇİNE DAHİL EDİLDİ” 

Mevcut projemiz ise oraya Millet Bahçesi yapmak olduğu için biz de Karaağaç’ta bulunan Defacto’nun orada belediye tarafından depo olarak kullanılan alanı Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis ettik. İl Müdürlüğü de buranın yapılması için bakanlığa yazı yazdı. Şu an burası için sadece ödeme bekleniyor. Bu konuyu Bakan Bey ile görüştüm. Çünkü Kapaklı’ya artık yeni bir Şehir Stadı kazandırılması gerekiyor. 2025’te olan yatırım planları içerisine onu dahil ettik. 

“2 BİN 500 KİŞİLİK KAPALI SPOR SALONU PROJESİ VAR” 

Kapaklı’da Mevlid Kandili Programı düzenlendi Kapaklı’da Mevlid Kandili Programı düzenlendi

Bir de Cumhurbaşkanımız ile yapılan görüşme sonrası onaylanan 2 bin 500 kişilik Kapalı Spor Salonu var. Bunun için de görüşme yaptığımda 2025 yatırım planları içerisine alınacağı söylendi. Fakat bizim yer ile ilgili netleşmemiş bir durumumuz var. En hızlı şekilde biz yeri netleştireceğiz. Hemen buranın da tahsisini meclise sunacağız” dedi.