Ticaret Bakanı Bolat’tan Başkan Çetin’e ziyaret Ticaret Bakanı Bolat’tan Başkan Çetin’e ziyaret

Kapaklı Belediye Meclisi 2024 yılı Eylül ayı toplantısının ikinci oturumu sonrası gündem dışı söz alarak eleştiride bulunan YRP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ercan Üçel, “Sayın belediye başkanı kendi sosyal medya hesabı üzerinden Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası düzenlenen 8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’na tüm Kapaklı halkını Çerkezköy’de bulunan Kapalı Pazar Yeri’ne davet etti. İçinizden o fuara giden olmuştur herhalde. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 6 bin 300 üyesi var. Bu üyenin 2 bin 300’ü Kapaklı’da yaşıyor. Bizim hala Kapaklı’da Ticaret ve Sanayi Odamız yok. 6 yıl geçti hala bir oda kuramadık. Bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Bu vebal hepimizindir arkadaşlar. Kapaklı’yı geleceğe taşımak istiyorsak daha güzel projeler üretmemiz lazım.

“UZAY ÇATI SİSTEMİ İLE YAPILMIŞ”

Vahap Akay’ın 2017 yılında başlayıp 2018 yılında bitirdiği Kapalı Pazar Yeri’ni hepiniz görmüşsünüzdür. 10 bin metrekareye kurulmuş yaklaşık 500 araç kapasiteli bir tane Kapalı Pazar Yeri Çerkezköy’e kazandırıldı. Burası uzay çatı sistemi ile yapılmış bir yer. Biz 15 Mart 2019 tarihinde Kapaklı Atıcı Spor Merkezi’nde belediye başkanı millete, “15 yıl boyunca İrfan Mandalı Kapaklı halkını kandırdı, oyaladı. Bir tane Kapalı Pazar Yeri yapamadı. Bir tane yaptı onu da yarım bıraktı” dedi.

“BİR TANE KAPALI PAZAR YERİMİZ YOK”

Biz Bahçelievler Mahallesine bir tane millet bahçesi yanında da modern bir Pazar yeri, bir tane Karaağaç Mahallesine modern Pazar yeri ve yarım kalan Pazar yerini bitirmek üzere söz verilmişti. 15 yıl Mandalı döneminde 6 yıl da şimdi kaybedildi. 21 yılda yarım Pazar yeri hala bitirilemedi. Bunun ayıbı ve utancı hepimizin. Kimse şahsi olarak üzerine alınmasın. Bir tane Kapalı Pazar Yerimiz yok. Ve biz sanayi şehri olmamıza rağmen hala bir tane fuar alanımız yok. Küçük şeylerle mutlu olmayalım. Biz yapılması ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.