FETÖ’ye yakın hangi isimler sosyal medyada itibar suikastı yaparak olası siyasi rakiplerini yıpratmaya çalışıyor? FETÖ’nün Kapaklı’daki yerel seçim planı ne? 

Merhaba Değerli Okur, 

Sayılı günler sonra Türkiye önemli bir seçime daha girecek. 31 Mart 2024 tarihinde ülke genelinde mahalli ve idareler seçimi gerçekleştirilecek. 

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası yapılan her seçimde FETÖ’nün seçimlere olan müdahalesi daha çok konuşulur hale geldi. Özellikle FETÖ’nün siyasi ayağına bugüne kadar dokunulmaması nedeniyle kripto FETÖ’cüler siyasi alanda hala rahat bir şekilde faaliyetlerini sürdürebiliyorlar. 

Kapaklı’da da yerel seçimler yaklaşırken geçmişte FETÖ’ye yakın oluşumlar içerisinde bulunan siyasetçi, esnaf ve STK temsilcilerinin bazı hareketlilik içerisinde olduklarını görüyoruz. Özellikle siyasi gelecek vadeden kişilere yönelik kumpas girişimleri, seçimleri etkileyecek olan kitlelere yönelik böl-parçala- yönet taktiklerinin uygulanmaya çalışılması dikkatlerden kaçmıyor. 

FETÖ'nün, üyelerini deşifre olmamaları için "renklendirme" yöntemiyle tarikatlara ve bazı partilere sızdırıp kamufle etmeye çalıştığı biliniyor. Bu kapsamda Kapaklı’da kimler hangi partilere ve gruplar içerisine yerleştirildi? Bu örgüt ile hareket ederek ticari anlamda kimler kısa sürede milyonluk servete sahip oldu? Bu servetlere sahip olanlar, yerel seçimleri etkilemek için hangi çalışmaları yürütüyor? FETÖ’ye yakın hangi isimler sosyal medyada itibar suikastı yaparak olası siyasi rakiplerini yıpratmaya çalışıyor? FETÖ’nün Kapaklı’daki yerel seçim planı ne? 

Geçmişten bugüne Kapaklı’da yerel yönetimleri incelediğimizde bu yapının Kapaklı’da oldukça etkin olduğunu görebiliriz. Özelikle imar, yolsuzluk, rüşvet vb. konularda bu yapıya yakın isimlerin adının geçtiği, Kapaklı’da siyaseti yakından takip edenler tarafından bilinmektedir. Bu yapının eline fırsat geçtiğinde Kapaklı’ya vereceği zararlar nelerdir? 

Bütün bu sorular oldukça önemli ve Kapaklı’nın kaderini değiştireceği için dikkate alınması gerekir. Kapaklı’da yaşayan her bir vatandaş, yerel seçimler öncesi bu yapının ve benzer oluşumların farkında olmalıdır. Kapaklı’nın ve çocuklarımızın geleceği için buna ihtiyacımız var. 

Burada bu köşe yazım aracılığıyla hem devletin kurumlarını hem de vatandaşlarımızı bu anlamda dikkatli olmaya davet ediyorum.  

Kalın sağlıcakla...