28 Mart Perşembe günü saat 21.30'da Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneğini ziyaret eden CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, Kapaklı Samsun Alaçamlılar Dernek Başkanı Mustafa Taşkıran ve Alaçamlılar tarafından karşılandı.

CHP’li Yontar: Barış içindeki Türkiye’yi kuracağız CHP’li Yontar: Barış içindeki Türkiye’yi kuracağız

"ALLAH RAZI OLSUN"

Gerçekleştirilen dernek ziyaretine katılım gösteren herkese teşekkür eden Kapaklı Samsun Alaçamlılar Dernek Başkanı Mustafa Taşkıran, "Ben İrfan Başkanımızı geç tanıdım. Keşke daha önceden tanısaymışım. Tabi seçimin sonuna geldik artık. STK'lar siyasi partilerin üstendedir. Partiler çok değerlidir ama STK'lar siyasetin üstündedir. Ben Ankara'ya gittiğimde bizi içeri almıyorlardı. Candan Başkanımız vekilini gönderip bizi içeri aldı. Candan Başkanım bizimle öyle bir ilgilendi ki Allah ondan razı olsun.

"KAMERA KARŞISINDA OYNAMAM"

Ben İrfan Başkanı söyle tanıdım. İrfan Mandalı, söz verdiği zaman yerine getirir. Söz vermezse de zaten yapmayacaktır. Çok güzel bir ailesiniz her zaman birlik ve beraberlik içerisindesiniz. Ben İrfan Başkanıma söz vermiştim. Yine söylüyorum, kameraların karşısında oynamam. Ben Salih kardeşimizi, Sebahattin kardeşimizi ve İrfan Başkanımızı destekliyorum, sizlerden oy istiyorum. Biz İrfan Başkanımızı Kapaklı Belediye Başkanı olarak, Salih kardeşimizi ise Başkan Yardımcısı olarak görmek istiyorum" dedi.

“BURADA İRFAN MANDALI VE EKİBİ VAR”

CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, "Az önce Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar ile görüştük. Siz pek tanımazsınız ama ben her Alaçam'a gittiğimde bana ev sahipliği yaptığını söylemek istiyorum. Kendisi MHP'nin Belediye Başkanı, ben de CHP'nin Belediye Başkanıydım. Var mı ayrımız, garımız? Ben bunun bir yerel seçim olduğunu meydanlarda bağıra bağıra anlatmaya çalışıyorum. Bizim MHP'li arkadaşlara ihtiyacımız var. Bizim AK Parti'li arkadaşlara ihtiyacımız var. Çünkü burada bir araya gelebileceğimiz İrfan Mandalı ve ekibi var.

“1 NİSAN ŞAKASI YAPMAYA VAR MIYIZ”

Değerli yol arkadaşlarım, biz CHP'nin çatısı altında görevimizi ifa etmeye çalışıyoruz. Biz görevimizi ifa ederken sizlere de diyoruz ki; Candan Yüceer'de birleşmeye var mıyız? Belediye Başkanlığı görevinde İrfan Mandalı'da birleşmeye var mıyız? Cumhuriyet Halk Partisi altında birleşmeye var mıyız? O zaman biz de sizlere söz veriyorum. Gelin sandıklara sahip çıkalım. Mustafa kardeşimizi başarısız yönetiminden dolayı göndermeye var mıyız? 1 Nisan şakası yapmaya var mıyız? Bu başarı sizin başarınız.

“KARNEYİ SEÇMEN DOLDURACAK”

Ben sizlere söyle bir söz veriyorum. Eğer siz başta Samsunlular ve Alaçamlılar olmak üzere eğer beni sandıkta desteklerseniz Salih kardeşimizin karnesi 1 Nisan sabahı doldurulacak. Karneyi seçmen dolduracak.

“AKLI ERMİYOR”

2019 yılından 2024 yılına kadar değerli kardeşimizin yapmış olduğu hizmet var mı? Neden yok çünkü aklı ermiyor. Çünkü buraya hizmet yapmak için gelmedi. İnsanları ayrıştırmak için göreve geldi.

“TÜKETME ŞİRKETİ”

Batmış durumda olan belediyeyi biraz daha batırmak için hayali bir KENTAŞ'yi kurdu. Burada hayali bir şekilde ihaleler havada uçuşuyor. KENTAŞ'nin görevden aldığı çalışanları var ya, aslında onlar yol arkadaşlarıydı. Peki bunların başı kimdi? Kendisiydi. Bu kurulan şirket hizmet etme şirketi değildi. Tüketme şirketiydi.

“HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

Şu anda Kapaklı Belediyesi'nin borcu 600 milyon lira. Bu 600 milyon liraya her ay 15 milyon lira faiz uygulanıyor. Sözde Müslümandı bunlar değil mi? Bunlar Müslüman görünümlü sahte yolcular. Yaptıklarının Müslümanlıkla uzaktan yakından alakası olmadığını belirtmek istiyorum. Ben 1 Nisan sabahı görevi aldıktan sonra CHP rozetini çıkaracağım. Çekmeceye koyacağım ve herkesin belediye başkanı olacağım” diye konuştu.