Tekirdağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen etkinliklerle, Süleymanpaşa ve Marmaraereğlisi ilçelerinde vatandaşlar zaferin 102. yılını hep birlikte, coşkuyla kutlayacak. 

ALACABAND KONSERİ İLE BAŞLAYACAK 

Etkinlikler, 30 Ağustos günü Marmaraereğlisi ilçesinin Yeniçiftlik Mahallesi'nde saat 20.00'de Alacaband konseri ile başlayacak. Ardından, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konser kapsamında ünlü sanatçı Çelik, saat 21.30'da sahne alarak sevilen şarkılarını Tekirdağlılar için seslendirecek. 

FENER ALAYI GERÇEKLEŞTİRİLECEK 

Öğrenci servis ücretlerinin zamlı fiyatı belli oldu Öğrenci servis ücretlerinin zamlı fiyatı belli oldu

Süleymanpaşa'daki etkinlikler ise saat 20.30'da Valilik önünde düzenlenecek Fener Alayı ile başlayacak. Fener Alayı'ndan sonra, saat 21.30'da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilecek olan Kolordu Bölge Bando Komutanlığı'nın halka açık konseri sahil dolgu alanında gerçekleştirilecek. Ardından, saat 22.00'de Kafkas Halk Dansı gösterisiyle vatandaşlar coşkulu anlar yaşayacak. 

Etkinlikler kapsamında ayrıca, gün boyu Sahil Dolgu Alanı'nda "Kurtuluşun ve Zaferin Destanı 1915 Orijinal Muharebe Objeleri Sergisi" de ziyaretçilere açık olacak.