Kapaklı Gazetesi - AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ile birlikte Ankara’da Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılan AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü.

“ŞÜKRANLARIMIZI SUNDUK”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akın Yılmaz, “İl başkanımız Mestan Özcan ile birlikte il başkanları toplantısına katılıp toplantı sonrası il başkanımız Mestan Özcan ile Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Tekirdağımıza verdiği destek ve değerden dolayı teşekkür edip şükranlarımız sunduk.“ dedi.

MESTAN ÖZCAN KAPAKLI'DAN ADAY GÖRMEK İSTERİM DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz haftalarda Kapaklı'da yerel basınla buluşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, “Milletvekili seçimlerinde Kapaklı ve Çerkezköy’ü yakından tanıyan, bölgesine hakim olan isimlerin sıralamada yer almasını istiyorum.” demişti.

MHP’li Değirmenci: Büyükşehirin 50 gündür yapamadığı yeri 1 saatte yaparlar MHP’li Değirmenci: Büyükşehirin 50 gündür yapamadığı yeri 1 saatte yaparlar

VATANDAŞ DESTEK VERİYOR

Genel seçimlerde Akın Yılmaz'ın adaylığına kesin gözüyle bakılırken, kamuoyunda ve sosyal medyada Yılmaz'ın seçilebilir bir sırada olması için vatandaşlardan destek aldığı görülüyor.