Kapaklı Belediyesinde maaş krizi büyüyor, çalışanlar zor durumda Kapaklı Belediyesinde maaş krizi büyüyor, çalışanlar zor durumda

Kapaklı Gazetesi - 19 Ekim Muhtarlar günü dolasıyla kahvaltı programı düzenleyen Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz, mahalle muhtarlarını ağırladı.

Çarşamba günü saat 09.00’da Kapaklı Şanlıurfa Şehzade Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz ve mahalle muhtarları katıldı.

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Kahvaltıda konuşan Akın Yılmaz, “2015 yılından itibaren yaklaşık 7 yıldır şirket olarak ilçemizdeki tüm muhtarlarımızla sabah kahvaltısında bir araya gelerek muhtarlar gününü kutluyoruz. Milli iradenin, demokrasinin temel taşı muhtarlarımız, devlet ile millet arasında hukuki görevini yerine getiren arkalarında hiçbir siyasi güç olmadan kendi mahallesinde sevdikleriyle, dostlarıyla, sevenleriyle aday olarak sandıktan çıkmaktadır. Şartlar ne olursa olsun gerek ilçemizde gerek ülkemizin her tarafında  görevlerini layıkıyla yerine getiren doğumdan ölüme kadar köyde, mahallesinde insanların cenazesinden düğününe kadar ve kurumlar arası iletişimi sağlayan alt yapıdan üst yapıya kadar  gerek kamuyla gerek yerel yönetimle  bir köprü vazifesi gören başta ilçemizdeki  muhtarlar olmak üzere  Türkiye’de görev yapan tüm muhtarlarımızın  19 Ekim Muhtarlar Günü’nü bu vesileyle kutluyor, rahmeti rahmana kavuşan tüm muhtarları rahmetle, minnetle  yad ediyor hayatta olan muhtarlarımıza aileleriyle, sevdikleriyle huzur içerisinde kardeşlik ve barış içerisinde  uzun bir ömür diliyorum. Hepinize de katılımınızdan dolayı yürekten teşekkür ediyorum.” dedi

“ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN”

Yılmaz’ın ardından Kapaklı Muhtarlar Temsilcisi, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ise, “Akın Yılmaz, 7 yıl olmak üzere her yıl muhtarlarımızı unutmuyor. Akın Yılmaz başkanımızı anlatmaya gerek yok sadece muhtarların değil tüm vatandaşların iyi gününde kötü gününde, hastalığında sağlığında her zaman yanımızda olmuştur. Hala da devam ediyor. Bu vesileyle tekrardan kendisi muhtarlar adına çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Daha nice özel günlerde görüşmek dileğiyle hepinizi saygıyla sevgiyle teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından günün anısına köy iken mahalleye dönüşen muhtarlar arasında en uzun süre görev yapan Yanıkağıl Muhtarı Yücel Başaran’a plaket takdim edildi.