Kapaklı 19 Mayıs Mahallesi Mithat Paşa Caddesi No:64-66d adresindeki işletme önünde düzenlenen açılış töreninde dua okunmasının ardından İşletme Sahibi Melih Asil tarafından katılımcılara teşekkür edildi ve Kapaklı’da yaşayan tüm vatandaşlara en iyi hizmetin verileceği aktarıldı.

“HAYIRLI OLSUN”

Asil Optik’in tüm Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemiz 150 bine dayanmış nüfusuyla, her geçen büyüyen yapısıyla her anlamda hizmete aç bir bölge. Dolayısıyla hem devlet yatırımları, hem bizlerin yerel alamdaki yatırımları Kapaklı’yı geliştirmeye gayret ediyor. Melih kardeşimizin böyle bir girişiminin ilçemize güzel bir hizmet getirdiğine inanıyorum. Özellikle son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen böyle bir yatırımın hayata geçirilmesi çok değerli ve kıymetli. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” İfadelerini kullandı.

Yeni şehir stadı umutları 2025’e kaldı: Zemin yenileme çalışması yapılmayacak Yeni şehir stadı umutları 2025’e kaldı: Zemin yenileme çalışması yapılmayacak

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesim merasimi gerçekleştirildi.