Tekirdağ’da düzenlenen “Tekirdağ İçin Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları” programına katılım gösteren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, gerçekleştirilen programın ardından Kapaklı’ya adalet binası yapılması sözü aldığını açıkladı.

“DESTEK SÖZÜNÜ ALDIK”

Görüşme sonrası konuşan Başkan Çetin, “Kapaklımıza adliye binası yapılması talebimizi içeren bilgi notunu Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’a ilettik, destek sözünü aldık. Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç ve milletvekillerimiz, il başkanımız, 3 kademe ilçe teşkilatlarımız ve teşkilat mensuplarımızın katılımıyla gerçekleştirilen “Tekirdağ İçin Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları” programına katıldık.

Baskan Soz 1

“TALEBİMİZİ İLETTİK”

Mustafa Karataş, Kapaklı’da Mevlid Kandili Programı’na katılacak Mustafa Karataş, Kapaklı’da Mevlid Kandili Programı’na katılacak

AK Parti İlçe Başkanımız Mecit Çoğal ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle katıldığımız programda Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç ile bir araya gelerek, adliye binası talebimizi ilettik. Toplantımızın AK Partimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Kapaklı Adliye binası için desteklerini esirgemeyeceğini ifade eden Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi.