Tekirdağ Tekira AVM önünde “İsrail’in Filistin’e yönelik başlattığı saldırının birinci yılı” dolayısıyla AK Partili Milletvekilleri, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi. Yapılan basın açıklaması sırasında Kapaklı Belediyesi’ne ait Mobil İkram Aracı da hizmet verdi.  

“BURADAN HEPİNİZE SESLENİYORUM”  

Düzenlenen basın açıklamasının ardından Eski AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, “Ali Gümüş’e ve Gökhan Diktaş‘a ve bu resimde bulunan Ergene Belediye Başkanı Müge Hanım’a, il ve ilçe yöneticilerine, Kapaklı Belediye Başkanı’na resmin arka fonundaki Kapaklı Belediyesi’nin İkram aracı olması vesilesiyle buradan sesleniyorum.  

Israil Tepki 1

“TAVŞANI KAÇ, TAZIYA TUT YAPIYORSUNUZ”  

Tekirdağ’da yapılan Filistin’e destek mitinginde birazcık samimi olun, gerçekçi olun. Niye bunu söylüyorum?  Filistin’e destek mitingi yapıyorsunuz, Kapaklı Belediyesi’nin sosyal tesislerinde İsrail mallarını satıyorsunuz. 700 çalışanı halen daha yerli milli sistem olan Troy karta geçirmediniz. Tavşanı kaç, tazıya tut yapıyorsunuz! Alın size resimlerle söylediklerimi ispat ediyorum. İşte bu zihniyetten dolayı bu ülkede gerçekçi olmadığınız için Filistin’e hakiki destek olamıyorsunuz” dedi.  

“KISA SÜRDÜ”  

Başkan Tarcan: Belediyenin 600 milyonu aşkın borcu var Başkan Tarcan: Belediyenin 600 milyonu aşkın borcu var

Bezgin’in eleştirisi sonrası Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in 9 Kasım 2023 tarihinde kullandığı “İşgalci İsrail'in karşısında, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Tekirdağ'daki AK Partili 4 ilçe belediyesi olarak boykotun gücüne inanıyor, belediye iştiraklerimizde hiçbir İsrail menşeili ürün kullanmıyoruz” ifadeleri vatandaşlar tarafından “Başkan Çetin’in İsrail protestosu kısa sürdü” şeklinde karşılandı.