Tekirdağ 2.Amatör Küme’de mücadele eden Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü, kurulduğu ilk yılda play-off grubundan lider olarak çıkarak 1.Amatör Kümeye yükselmeye hak kazandı. Kazanılan şampiyonluk sonrası 28 Haziran Cuma günü saat 20.00’da Anadolu Taş Fırın’da şampiyonluk yemeği düzenlendi.

“ACISIYLA TATLISIYLA BİR SEZONU BİTİRDİK”

Tüm herkesten haklarını helal etmelerini isteyen Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Teknik Direktörü Furkan Aşık Sezonun son yemeği ve veda yemeği. İstediğimiz gibi, hayal ettiğimiz gibi başardık. Acısıyla tatlısıyla bir sezonu bitirdik. Zaman zaman problemlerimiz oldu, anlaşmazlıklarımız oldu ama sorunların daha fazla olacağı söylense de hiç öyle bir sorunla karşılaşmadık. Önümüzdeki sezon içinde anlaştığımız arkadaşlarımız olacak, devam etmeyeceğimiz arkadaşlarımız olacak, başka takımlara gitmek isteyen arkadaşlarımız olacak. Ama sizler bu takımın ilk şampiyon oyuncuları olarak her zaman bizim için çok özel olacaksınız. Bir kusurumuz olduysa sizleri kırdıysak hakkınızı helal edin. Hepinizi seviyorum” dedi.

Taskiranlar Yemek 2

Kapaklıspor, Yeşil Yalovaspor’a konuk oluyor Kapaklıspor, Yeşil Yalovaspor’a konuk oluyor

“BİZ BİR AİLE OLMAYI BİLDİK”

Acısıyla tatlısıyla çıktık yendik, yenildik. Sakatlıklar oldu şu an aramızda iki arkadaşımız yok. İnsan kırk yıllık karısının kırk birinci yılında yeni bir özelliğini öğreniyor bu yüzden gayet anlayışlı olmamız lazım. Ahmet Burak hariç. Herkes içerisinde söylüyorum. Karakter başka bir şey, futbolcu olmak başka bir şey. Kimse lafımı yanlış anlamasın. Buradaki herkes bir aile oldu. Öncelikle bana herkesten hakkını helal etmesini istiyorum. Biz bir aile olmayı bildik. Bu takımın hiçbir mağlubiyeti yok. Çıktık ve önümüze gelen tabiri caizse 6 tane attık, 7 tane attık.

“İNANCIMIN SONUNA KADAR GİDECEĞİM”

Diğer takımlara da bu saatten sonra başarılar diliyoruz. Özellikle Çataklı Spor’a başarılar diliyoruz. Biz parayla kimseyi satın almadık. Hiçbir hakeme para vermedik. Adamlar çıkıp saçma sapan açıklamalar yaptı. Biz sustuk ve susmayı bildik. Yeni sezonda inşallah anlaşacağımız arkadaşlarımız olacak. Bizi tercih ettiniz ve geldiniz. Anlaşamadığımız zaman hiçbir zaman küskünlük olmasın. Benim amacım bu kulüple beraber Süper Amatör Ligi, Bölgesel Amatör Lig, 3. Lig ve gülenlere söylüyorum 2. Lig. Adamlar inanmıyor. Sokrates mi demiş, kim demiş? Gaipten sözler söylüyorlar ya ‘Hayal kuranı bir kere, kurmayanı iki kere’ ben hayal kurdum inanıyorum, inancımın da sonuna kadar gideceğim.

Taskiranlar Yemek 1

“PAZARTESİ GÜNÜ HERKESİN PRİMLERİ YATACAK”

Dernek başkanı olduğum sürede iddia ediyorum Tekirdağ’da değil Trakya’da yapılmayanı yaptım. Sezar’a Sezar’ın hakkını vereceksin. Bu adam bu işi yaptıysa hakkını vereceksin. Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü’nün Trakya’da ismini duyurana kadar, İstanbul’da ismini duyurana kadar mücadelesini vereceğim. Siz play-offların adamıymışsınız. Aydoğdu maçında alnımızın akıyla, eze eze, mücadelemizi vere vere oynadığımız bir maçtı. Sizleri tebrik ediyorum. Primlerle alakalı olarak zaten maç başı ücretlerini attık. Primlerle 175 bin TL, maç başlarıyla toplam 225 bin TL Furkan Hocam listeyi hazırladı bize atacak. Pazartesi günü herkesin hesabına primleri yatacak” ifadelerini kullandı.