Kapaklıspor Basketbol Takımı’nda yeni sezon hazırlığı devam ediyor Kapaklıspor Basketbol Takımı’nda yeni sezon hazırlığı devam ediyor

Mücadele ettiği 2.Amatör Küme ’de müthiş bir mücadele örneği sergileyerek play-offlarda grubunu lider olarak bitiren Taşkıranlar Samsungücü 1.Amatör Kümeye yükselmişti.  Sezonun tamamlanmasının ardından transfer çalışmalarına hız veren Taşkıranlar Samsungücü geçtiğimiz yıl başarının mimarlarından teknik direktör Furkan Aşık ile yeniden anlaştı.

“HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDERİZ”

Önceki gün kulüp binasında yapılan anlaşmayı kamuoyu ile paylaşan Kulüp Başkanı Mustafa Taşkıran, “Furkan Aşık ile emin ellerdeyiz. Bu yıl 1.Amatör Kümede mücadele edecek Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübümüz Teknik Direktör Furkan Aşık ile anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederiz. Ayrıca yardımcı antrenör olarak Sezer Karagöz ile anlaşma sağladık. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

EMRE KAYMAZ’I TRANSFER EDİLDİ

Taşkıranlar Samsungücü transferde bombayı ise Emre Kaymaz ile patlattı. Geçtiğimiz beş sezon boyunca Kapaklıspor’da top koşturan ve Bölgesel Amatör Ligde kaydettiği gollerle takımına hayat veren Emre Kaymaz yeni sezon öncesi Taşkıranlar Samsungücü’ne transfer oldu.                                                             

“BAŞARILAR DİLİYORUZ”

‘Ailemize hoş geldin’ paylaşımı ile Emre Kaymaz transferini duyuran Kulüp Başkanı Mustafa Taşkıran, “Takımımız Trakya bölgesinin en tecrübeli ve yetenekli oyuncularından birisi olarak gösterilen, geçtiğimiz sezonu Kapaklıspor ile BAL’da 7 gol atarak tamamlayan hepinizin adını sıkça duyduğu başarılı futbolcu Emre Kaymaz ile anlaşma sağlamıştır. Kendisine yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.