Başkan Candan Yüceer, program kapsamında ilk olarak Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıldönümü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’nce düzenlenen buluşmaya katıldı.  

ULUSAL BİRLİĞİMİZİN TEMİNATI  

Kahraman gazilerle bir araya gelen Candan Başkan, bu önemli harekâtın milletimizin bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin simgesi olduğunu vurgulayarak gazilerin cesareti ve fedakârlığının ulusal birliğimizin teminatı olduğunu ifade etti. 

ÇEF’te Saray Belediyesi’nin standı ilgi çekti ÇEF’te Saray Belediyesi’nin standı ilgi çekti

ÇALIŞMALAR İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNULDU  

Daha sonra Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i makamında ziyaret eden Yüceer, hayata geçirilecek çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Misafirperverliğinden dolayı Başkan Çetin’e teşekkür eden Başkan Yüceer, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Kapaklı ve tüm ilçelerimizin geleceği için ilçe belediyeleri ile her zaman dayanışma ve işbirliği içinde olacağız” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çetin Yüceer’e teşekkür etti. 

CHP İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ  

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Emir Tarcan ve partililerle bir araya gelen Candan Yüceer, burada talep, öneri ve beklentileri dinledi ve Tekirdağ’ı birlikte yönetme anlayışıyla daha güzel ve daha yaşanılabilir bir hale getireceklerini vurguladı. Daha sonra Kapaklı’da perşembe günleri kurulan semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Candan Yüceer, enflasyonun etkilerini en net şekilde hisseden emekli vatandaşlara yönelik başlatılan “Emeklilere Pazar Desteği” projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

İTFAİYE ERLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  

Kapaklı İtfaiye İstasyonu’nu ziyaret ederek son dönemlerde Tekirdağ genelinde çıkan yangınlarda özveriyle çalışan itfaiye erleriyle bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, yangınlarla mücadelede canını hiçe sayıp özveriyle çalışan itfaiye ekiplerine teşekkür etti ve emekleri, cesaretleri ve fedakârlıkları için minnettarlığını dile getirdi. 

“TEMİZ VE KESİNTİSİZ SU SAĞLANMAK BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”  

Yüceer daha sonra TESKİ Kapaklı Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Bölgedeki mevcut su sorunlarını yakından inceleyen Yüceer, su kalitesini artırmak ve vatandaşların su ihtiyaçlarını karşılamak için kapsamlı çalışmalar yürütüldüğünü vurguladı. Kapaklı'nın mevcut su sorunlarının farkında olduklarını belirten Başkan Yüceer, bu sorunları çözmeye yönelik adımların hızla atıldığını ve bölgeye temiz, kesintisiz su sağlanmasının birinci öncelikleri olduğunu ifade etti. 

KAPAKLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı’ya kazandırılan Kapaklı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni de ziyaret eden Başkan Yüceeri vatandaşların taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleyerek daha erişilebilir ve yaşanabilir bir Kapaklı için çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca ziyaret sırasında merkezde yapılan incelemenin ardından, Kapaklı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni daha işlevsel hale getirilmesi amacıyla toplantı gerçekleştirildi. Yangında evi zarar gören Yüksel Metin ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Candan Yüceer, her koşulda vatandaşlarının yanında olacaklarını ve yaşanan zorluklar karşısında desteklerini sürdüreceklerini vurguladı. Ayrıca, Kapaklı Trakya Küçükyaylalılar Derneği Başkanı Selami Tetik'in annesi Sadber Tetik'in vefatı nedeniyle de taziye ziyaretinde bulunan Başkan Yüceer, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diledi, Allah'tan rahmet istedi ve iyi günlerinde olduğu kadar kötü günlerinde de vatandaşlarının yanlarında olmayı sürdüreceklerini belirtti. 

“DERNEKLERLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ” 

Daha sonra Kapaklı Ordu İli Korgan İlçesi Çamlı ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Dr. Candan Yüceer, ülke gündemine dair vatandaşlarla sohbet etti. Hemşehri derneklerinin bulundukları kentlere sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda değer kattığını belirten Başkan Yüceer, derneklerle işbirliği içinde olacaklarını söyledi. 

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ  

Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy’e kazandırılan Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’ni ziyaret eden Candan Yüceer, mevcut durumu ve geliştirme fırsatlarını değerlendirdi. Kültür merkezinin daha verimli hale gelmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti. Yüceer, Çerkezköy Kent Park’ta vatandaşlarla sohbet edip, talep ve önerilerini dinledi. Başkan Yüceer, şehrin her köşesinde mutlu yaşayacakları bir geleceği birlikte inşa edeceklerini ifade etti. Program kapsamında son olarak Kapaklı Erenler Cemevi’nde düzenlenen oruç açma programına katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabulü ve birlik, beraberlik, kardeşliğin daim olması temennisinde bulundu.