Türk Metal Sendikası 22. Çocuk Kurultayı 24-28 Haziran tarihleri arasında Ankara Büyük Anadolu Hoteli’nde gerçekleştirilecek. Kurultaya katılmak üzere Türk Metal Sendikası Kapaklı Şubesi’ne bağlı fabrikalarda çalışan üyelerin çocukları Ankara’ya uğurlanırken, Çerkezköy şubesine bağlı fabrikalarda çalışan üyelerin 14 çocuğu da Ankara’ya gönderildi.                                         

Mantar bol olunca yol kenarları araçlarla doldu Mantar bol olunca yol kenarları araçlarla doldu

“ÇOCUKLAR EN ÜYÜK SERVETTİR”

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Çocuklarımız dünyanın en büyük servetidir. Metal Çocuk Kurultayı'nın 22.'sini düzenleyen, çağdaş sendikacılıkta öncü olan Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Uysal Altundağ'a, değerli Genel Merkez Yöneticilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

BİLİM VE SANAT ATÖLYELERİ KURULACAK

Çocuk Meclisi faaliyetleri kapsamında 4 gün boyunca çocuklar için kurulan bilim ve sanat atölyelerinde çok sayıda çalışma yapılacak. Bunun yanı sıra çocuklar havuz ve spor etkinlikleri ile de eğlenceli vakit geçirecek. Kurultaya katılan çocuklar Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedî istirahatgahı olan Anıtkabir’i ziyaret etme fırsatı da bulacak.