Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu ve kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. Yıldönümü. Aradan geçen 84 yıla rağmen, Onu hiç görememiş bir nesil olarak, fikirlerini yaşamaya ve yaşatmaya var gücümüzle mücadele ediyoruz.” dedi.

Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Mustafa Kemal Paşa, Dünya Savaşından mağlup çıkmış, insanları, ordusu ve tüm değerleri emperyalizm çarkı arasında ezilen bir milleti yeniden ayağa kaldırmıştır. Bu güçlü iradeyi Türk Milletinin bir mensubu olmaya bağlayan Gazi Mustafa Kemal; Bu büyük milletin kahramanca bir zafer daha kazanmasını sağlamıştır.

Kurtuluş Savaşı zaferinden sonra, asıl savaş şimdi başlıyor diyen Atatürk; Çağdaş ilke ve inkılapları ile ebediyete kadar baki olacak Türkiye Cumhuriyeti Devletini inşa etmiştir.

Emperyalist güçler, bugün de, içinde bulunduğumuz coğrafya ve şartlar içerisinde, Devletimizi ve Milletimizi yeniden bir dar boğaza düşürmek istemektedirler.

Bizler Devletine ve Milletine sevdalı gençler olarak çok iyi biliyoruz ki:

Bu emperyalist güçleri bertaraf edip, Tam bağımsız Türkiye'yi inşa etmenin yegâne yolu, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ün devrimlerine sahip çıkmaktır.

Bu düstur ve şuurla canı gönülden söylüyoruz ki: "Bizler var oldukça bu topraklarda Mustafa Kemal'ler Yenilmez."

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının aziz hatıralarına saygı, rahmet ve minnetle...”

Kapaklı’da Sanayi ve İş Adamları Derneği kuruldu Kapaklı’da Sanayi ve İş Adamları Derneği kuruldu