Başkan Kemal Özel: Satışlarda gerileme yaşandığı bir dönemdeyiz Başkan Kemal Özel: Satışlarda gerileme yaşandığı bir dönemdeyiz

Kapaklı Gazetesi - CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, Kapaklı’nın TOKİ tarafından yapılacak olan Sosyal konut projesi kapsamına alınmamasına tepki gösterdi. Yılmaz, “Sayın AKP İl başkanına sormak istiyorum hükümet partisi olarak Avrupa’nın birçok kentinden daha çok göç alan Çerkezköy ve Kapaklı neden TOKİ’den faydalanamadı!” diye sordu.

"KAPAKLI NEDEN TOKİ'DEN FAYDALANAMADI?"

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, “Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ AKP İL Başkanı Mestan Özcan’ın Kapaklı’da yapmış olduğu basın açıklamasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Kadir Albayrak hizmet etmediğini işaret ederek “Kapaklı halkını cezalandırıyor” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında konut yapılacak iller ve sayıları belli oldu. Sosyal konut projesi kapsamında Tekirdağ’da 3.100 adet konut yapılacak.

Sayın AKP İl başkanına sormak istiyorum hükümet partisi olarak Avrupa’nın birçok kentinden daha çok göç alan Çerkezköy ve Kapaklı neden TOKİ’den faydalanamadı!” dedi.