Kapaklı Belediyesi Kent A.Ş. tarafından işletilen İsmetpaşa Mahallesinde bulunan Bülent Ecevit Parkı’na giden S.A. isimli vatandaş verilen hizmete tepki gösterdi. Fiyatın yüksek olduğunu ve self servis bir şekilde ürünlerin sunulduğunu ifade eden S.A., “Ey Kapaklı Belediyesi utan!” dedi. 

Kapakli Cay 1

19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle Kapaklı’da kutlandı 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle Kapaklı’da kutlandı

“KAZAN BOZUK DENİLİYOR” 

KENTAŞ’a tepki gösteren S.A., “Kapaklı Belediyesi’ne ait KENTAŞ’ın yönettiği Bülent Ecevit Parkı sosyal tesis olmasına rağmen çay istediğimiz zaman çalışan bize kazanın bozuk olduğunu söylüyor ve ne zaman düzeleceği belli değil diyor. Aşağı tarafa inildiği zaman çay 15 TL bir de self servis. 

Kapakli Cay 2

“İBB’DEN DERS ALIN” 

Benim bildiğim belediyenin sosyal tesisinde ürünler daha ucuz olur. Ama görülüyor ki burada belediye vatandaşı kazıklıyor. Çünkü para lazım. Aynı çay Saray’da kültür merkezinde 5 lira. Eğer hizmet öğrenmek istiyorsanız gidin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden ders alın. Çaylar bardakta 7 lira ve pastalar 45 lira ile 60 lira arasından satılıyor. Ey Kapaklı Belediyesi utan! Çay bizde hem 15 lira hem self servis” dedi.