Kapaklı’da Sanayi ve İş Adamları Derneği kuruldu Kapaklı’da Sanayi ve İş Adamları Derneği kuruldu

Kapaklı Gazetesi – Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği, sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda dernek tarafından düzenlenen “Asker Çantanız Bizden” projesi ile vatanı görevini yerine getirmek için askere gidecek olan Alaçamlı gençlere asker çantası verilecek.

“ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORUZ”

Proje hakkında açıklama yapan Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, ‘’Bizler Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği olarak göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar çeşitli etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalar, birlik ve beraberlik toplantıları, dini programlar ile birlikte örnek çalışmalara, projelere imza atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz.” dedi.

“GENÇLERİMİZE ÖNEM VERDİK”

Dernek olarak her zaman gençlere önem veriklerini belirten Başkan Mustafa Taşkıran, “Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği, kuruluşundan bu yana iyilik yapmayı, hizmet etmeyi ilke edinmiş bir dernektir. Böylesine güzel sosyal projelerin öncüsü olduk ve olmaya devam edeceğiz. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak hemşerilerimize hizmet etmeyi kendimize görev edindik. Bizler Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği yönetimi olarak “Asker Çantanız Bizden” projesi ile gençlerimize maddi, manevi destek vermeyi düşündük. Vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek olan Mehmetçiklerimiz için askerde ihtiyaç duyacakları malzemelerin içerisinde olduğu Asker Çantası hazırladık. Bizler bu zamana kadar gençlerimize önem verdik. Bundan sonra da önem vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.