Kapaklı Cambazlar Caddesi’nde faaliyet gösteren Kapaklı Çarşı Hamamı’nın işletmecileri Mutlucan Bostan ve Mehmet Ülkü’nün röportajı ülke genelinde viral oldu. Röportajı gerçekleştiren muhabirin sesi ve Mutlucan Bostan’ın Fatih Sultan Mehmet’i örnek vererek yaptığı konuşma, sosyal medya kullanıcılarının ilgisi çekti. Kısa sürede binlerce yorum alan video, 2.5 milyon izlenmeye ulaştı. 

İŞTE O ÇOK KONUŞULAN FATİH SULTAN MEHMET ÖRNEĞİ 

Kapaklı Çarşı Hamamı’nın açılışı dolayısıyla gerçekleştirilen röportajda konuşan Mutlucan Bostan, “Ben edebiyatı sevdiğim için sözlerime Osmanlı İmparatorluğu padişahlarımızdan Fatih Sultan Mehmet’in bir sözüyle başlamak istiyorum. “Bir şehirde en önemli üç şey; kanalizasyonlar, kütüphaneler ve hamamdır. Kanalizasyonlar şehrin kirini, hamam vücudun kirini ve kütüphanelerde ruhun kirini temizler.” Biz Mehmet Abimle beraber halkımıza böyle bir hizmet sunuyoruz. Kapaklımıza inşallah faydası olur. Bugün açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan değerleri dostlarımıza teşekkür ederim” dedi. 

Başkan Yüceer: Kadın çiftçilerimiz toprağa can verir Başkan Yüceer: Kadın çiftçilerimiz toprağa can verir

11 AĞUSTOS’TA AÇILMIŞTI 

11 Ağustos 2024 günü Cumhuriyet Mahallesi Canbazlar Caddesi Emir Sokak Numara 3/5’te düzenlenen açılış töreni ile birlikte Mehmet Ülkü ve Mutlucan Bostan’ın sahibi olduğu Kapaklı Çarşı Hamamı hizmete sunulmuştu. Yapılan açılış törenine siyasi parti ve STK temsilcileri, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda davetli katılım göstermişti.