Kapaklı Gazetesi - Kurulduğu günden bugüne kendine has çizgisiyle okurların gönlünde taht kuran Kapaklı Gazetesi, 10. yaşını kutluyor.

14 Ekim 2013 tarihinde ilk kez okurlarıyla buluşan Kapaklı Gazetesi, tarafsız, ilkeli ve objektif haber anlayışı ile Kapaklı'nın gözü, kulağı ve sesi olmaya devam etti.

"ZOR ŞARTLARDA ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTIK"

Kapaklı Gazetesi'nin zor şartlarda Kapaklı'da önemli işlere imza attığını belirten Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, "Kurulduğumuzda Kapaklı belde idi. Gerçekten çok zor şartlarda Kapaklı Gazetesi yayın hayatına başladı. Kapaklı 2014'te ilçe oldu, yıllar geçti Kapaklı büyüdü, Kapaklı Gazetesi büyüdü. Okurlarımızın ve Kapaklı halkının, esnafının desteğiyle bir çok ilki birlikte gerçekleştirdik. Kapaklı'nın gelişimi adına faydalı her projenin destekçisi olurken, Kapaklı'nın aleyhine olabilecek her olayın da karşısında durduk." dedi.

CHP, Kapaklı’da gençlere emanet CHP, Kapaklı’da gençlere emanet

"KAPAKLI'YI SEVİYORUZ"

Kapaklı Gazetesi'nin Kapaklı'da ilkleri yaşatmaya devam edeceğini söyleyen Çil, "ilk günkü heyecanla daha çok çalışıp, daha çok mücadele edip Kapaklı'da güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. bizlere bu güne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı en büyük gücümüz okurlarımıza ve reklamlarıyla destek sunan Kapaklı esnafına sonsuz teşekkür ediyoruz. Kapaklı'yı seviyoruz, Kapaklı için çalışıyoruz." diye konuştu.