Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği, dernek lokali önünde düzenlediği etkinlikle “Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır” sloganıyla kan bağışı alan Türkiye Kızılay Derneği’ne destek oldu.

KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, “Dernek olarak sosyal sorumluluk projelerimize devam ediyoruz. Bu kapsamında düzenlediğimiz Kan bağışı programına duyarlı olarak katılım sağlayan birçok cemiyetten, devlet, siyaset, spor, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

“FARK YARATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Muhtar Diril: Muhtarlar, devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi görmektedir Muhtar Diril: Muhtarlar, devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi görmektedir

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği olarak göreve geldikleri ilk günden beri fark yaratan projelere imza attıklarını belirten Dernek Başkanı Mustafa Taşkıran, “Bu yola çıkarken amacımız tabela derneği olmamak, siyasi menfaatlerin konuşulduğu değil, sosyal projelerin, yardımlaşma ve dayanışmanın konuşulduğu bir dernek imajı oluşturmaktı. “Gönülden” sloganıyla yapmış olduğumuz bu projelerin Kapaklı halkı tarafından beğeniyle karşılanması ve takdir görmesi bizi oldukça memnun ediyor. İnşallah önümüzdeki dönemde de yapacağımız olan projelerle fark yaratmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.