Kapaklı Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan orta refüjde ağaçların belediye yetkilileri tarafından kesildiğini ifade eden Haydar Ö., yetkililerden konu ile ilgili açıklama talep ettiğini dile getirdi.  

“İNSANLAR SALAK YERİNE KOYULMAK İSTENMİŞ”  

Yol ortasında refüj boyunca ilerleyerek ağaçların kesildiğini gösteren Haydar Ö., “Bu ağaçların 3 tanesi ve 5 tanesi kuruyabilir. Ama neden 10 ağacın 8 tanesi kesildi? Ağacın alımında, dikiminde hiçbir sıkıntı yok. Sadece buraya dikildikten sonra ağaçlar neden bakılmadı? Burada kuruyan ağaçların hepsi kesilmiş. Neden böyle yapılmış çünkü buradaki insanlar salak yerine koyulmak istenmiş.  

“BU BİR KIRMIZI ALARMDIR”  

Kapaklı’da bisiklet turu etkinliği düzenlenecek Kapaklı’da bisiklet turu etkinliği düzenlenecek

Siz her sene burada ihale yapacaksınız peyzaj çalışması için sonra da bunlara bakmayacaksınız. Burada kesilen ve kuruyan ağaçlar için yetkililer gelsin ve açıklama yapsın. Burada akşama kadar saysak akşama kadar 30 tane belediye aracı geçiyor. Bir tane araç durup da buraya bakmaz mı? Bu bir kırmızı alarmdır. Bu kadar ağacı dikip sonra kurutup kesen kim varsa vatan hainidir.   

“HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”   

Bu ağaçları kurumaya bırakanlara hakkımı helal etmiyorum. Bu ağaçların bir tanesi kaç para? Bunlar babanızın malı mı kestiniz? Yetkililer bu kesilen ağaçlar ile ilgili vatandaşlara açıklama yapsın. Neden kesildi bu kadar ağaç” dedi.