Kapaklı’da faaliyet gösteren Kapaklı Vezirköprülüler Derneği lokalinde, 2 Haziran 2024 Pazar günü saat 10.00’da genel kurul toplantısı gerçekleştirilecek. Mevcut dernek başkanı Enes Yıldız’ın aday olmayacağı öğrenilirken, iş insanı Ali Yücesoy dernek başkanlığı için hemşerilerinden destek isteyecek.

Genel kurul toplantısı açılış ve yoklamanın ardından divan seçimi ile devam edecek. Sonrasında ise saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşımız okunacak. Yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyetlerinin okunup onaylanmasının ardından ise yeni dernek yönetim kurulu üyeleri ve denetim kurulu üyeleri seçilecek.

ALİ YÜCESOY GENEL KURULA DAVET ETTİ

Kapaklı’da bisiklet turu etkinliği düzenlenecek Kapaklı’da bisiklet turu etkinliği düzenlenecek

Tüm hemşehrilerini genel kurul toplantısına davet eden Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkan Adayı Ali Yücesoy, "Derneğimizin Pazar günü saat 10.00'da dernek lokalinde gerçekleştireceği genel kurul toplantısına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz toplantımızda başkan adayı olarak tüm hemşehrilerimden destek bekliyor, görev verilmesi halinde derneğmize yakışır hizmetler yapacağımızın sözünü veriyorum" dedi.