Kapaklıspor, Yeşil Yalovaspor’a konuk oluyor Kapaklıspor, Yeşil Yalovaspor’a konuk oluyor

Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor, ligin 4. haftasında kendi evinde Marmaraereğlisi Belediyespor ile karşılaştı. Seyircisi önünde etkili bir oyun sergileyen Kapaklıspor sahadan 4-2 galip ayrıldı.

İLK YARIDA 3 GOL

Pazar günü saat 13.30’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Hakan, Tolga, Ziya, Hakan Çelik, Uğur, Serdar, Emre, Tuğrul, Adem, Şaban ve Semih ilk onbiri ile çıktı.

Maça hızlı başlayan Kapaklıspor, 5. dakikada Tuğrul’un frikik golüyle 1-0 öne geçti. 12. dakikada Şaban Uçar skoru 2-0 yaptı. 35. dakikada Emre Kaymaz ile bir gol daha bulan Kapaklıspor, maçın ilk yarısını 3-0 önde kapattı.

ŞABAN SKORU BELİRLEDİ

Maçın ikinci yarısında da etkili bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor, 65. dakikada kalesinde bir gol görmesine rağmen etkili oyununu sürdürdü. 78. dakikada Şaban Uçar bir kez daha sahneye çıktı, durumu 4-1’e getirdi. 82. dakikada Marmaraereğlisi Belediyespor bir gol daha bulurken, ilerleyen dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca maç 4-2 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

“OYUNUN KONTROLÜ BİZDEYDİ”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Ercan Yılmaz, “3 haftadır iyi futbol oynuyoruz bugünde oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Maç içinde sakatlıktan dolayı zorunlu değişiklikler yaptık. Bu oyun bakımından dengemizi biraz bozsa da sonuca gitmeyi bildik ve haftayı 3 puanla kapattığımız için mutluyuz. Her zaman olduğu gibi bugünde tribünleri dolduran taraftarlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Kapaklıspor almış olduğu bu galibiyetle puanını 10'a yükseltirken, 4. hafta sonunda 3. sırada yer aldı. Kapaklıspor, ligin 5. haftasında deplasmanda Muratlı Belediyespor'a konuk olacak.