Kapaklı Spor Basketbol takımı, 1. Lig yolundaki yarı final play-off 2. maçında Esenler Erokspor’u 75-73 mağlup ederek seride durumu 2-0’a getirdi.

ÇOSB Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz; Arda, İbrahim, Mustafa, Alperen ve Kemal Can 5’i ile çıktı.

kapaklispor-basketbol-1lig-1

Kapaklıspor, Yeşil Yalovaspor’a konuk oluyor Kapaklıspor, Yeşil Yalovaspor’a konuk oluyor

İLK YARIYI KAPAKLISPOR ÖNDE KAPATTI

Maça hızlı başlayan Kapaklıspor rakip pota altından sayılar buldu. Harun’un üçlüğü ile morallenen temsilcimiz savunmadaki hataları sebebiyle rakibine sayı şansı verdi ve ilk çeyrek 20-19 Esenler Erokspor üstünlüğü ile geçildi.

İkinci çeyreğin başlaması ile sert savunma yapan temsilcimiz 6-0’lık seri yakaladı. Hücumda Arda ve Mustafa’nın elinden bulduğu sayılarla farkı açan Kapaklıspor ilk yarıyı 41-31’lik farkla önde kapattı.

KAPAKLISPOR RAKİBİNE ŞANS TANIMADI

Mücadelenin üçüncü çeyreği kıyasıya rekabete sahne oldu. Taraftar desteğini de arkasına alan Sarı Lacivertli ekip, hücumda üretkenliğini devam ettirdi. Kemal Can, Alperen ve İbrahim’in devreye girdiği çeyrekte üst üste sayılar bulan Kapaklıspor bu çeyreği de 56-50 önde kapattı.

Son çeyrekte nefesler tutuldu. Esenler Erokspor, dış atışlarla bulduğu 4/4’lük üçlük ile farkı kapattı ve maçın son 1 dakikasına 2 sayı önde girdi.

Mola alan temsilcimiz koç Kadir Serdar’ın direktifleri Kapaklıspor’a 2. galibiyeti getirdi. Son hücum öncesi 73-73 berabere iken Arda Akbaş’ın aldığı faul maçı getirdi. Arda serbest atışları sayıya çevirdi ve Kapaklıspor sahadan 75-73 galip ayrıldı.