Kapaklı Gazetesi – Kapaklıspor, 2022-2023 sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ne galibiyetle başladı. Deplasmanda Kumbağspor ile karşılaşan Kapaklıspor, Şaban, Hakan ve Yağız ile bulduğu gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

SON SÖZÜ YAĞIZ SÖYLEDİ

Geçen sezon şansız bir şekilde Bölgesel Amatör Lig’den Süper Amatör Ligi’ne düşen Kapaklıspor, sezona 3 gol ve 3 puanla başladı. Pazar günü oldukça güzel bir havada oynanan maçta oldukça etkili bir oyun sergileyen Kapaklıspor, 34. Dakikada Şaban ile 1-0 öne geçti.  60. Dakikada Hakan’ın golüyle fark ikiye çıktı. Kumbağspor 74’te skoru 2-1 yaparken, maçta son sözü 85. Dakikada Kapaklısporlu Yağız söyledi.

"3 PUANLA BAŞLADIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Ercan Yılmaz, "Ligin ilk maçları her zaman zor geçer. Biz de özellikle ilk yarıda zaman zaman oyun kurmakta zorlandık. İkinci yarı golü de bulduktan sonra oyunun kontrolü tamamen bize geçti. Lige 3 puanla başladığımız için mutluyuz. Bu ligi tanıyan ve çok tecrübeli oyunculardan kurulu bir takımız. Her geçen hafta daha iyi olacağımıza inanıyorum." dedi.

EVİNDE 100. YILSPOR’U KONUK EDECEK

Kapaklıspor bu sonuçla hanesine 3 puanı yazdırırken, ligin ilk haftasını averajla lider tamamladı. Kapaklıspor, önümüzdeki hafta kendi sahasında 100. Yılspor’u konuk edecek.

Taşkıranlar’dan 5 gollü galibiyet: Eray Turan 3’ledi Taşkıranlar’dan 5 gollü galibiyet: Eray Turan 3’ledi