Kapaklı Gazetesi – Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 5. hafta maçında deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olan Kapaklıspor, rakibini 7-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Maç, Pazar günü saat 15.00’de Vakıflar 19 Mayıs Stadı’nda oynandı. Kapaklıspor maça Hakan Çolak, Tolga, Ziya, Hakan Çelik, Uğur, Serdar, Emre, Tuğrul, Tuna, Şaban ve Semih ilk onbiri ile çıktı.

MAÇIN BAŞINDA GOLÜ BULDU

Maça etkili başlayan Kapaklıspor, 7. dakikada Ziya ile 1-0 öne geçti. 34 ve 40. dakikada Emre Kaymaz ile 2 gol daha bulan Kapaklıspor ilk devreyi 3-0 önde bitirdi.

ETKİLİ OYUN 2. YARIDA DA SÜRDÜ

Maçın ikinci yarısında da rakibi karşısında oldukça etkili bir oyun sergileyen Kapaklıspor, 55. dakikada Hakan Çelik ile farkı 4’e çıkardı. 60. dakikada Şaban Uçar, 65. dakikada Tuğrul ve 75. dakikada Adem ile goller bulan Kapaklıspor, sahadan 7-0 galip ayrıldı.

“İYİ BİR SERİ YAKALADIK”

Kapaklıspor, pazar günü Tekirdağspor’la karşılaşacak Kapaklıspor, pazar günü Tekirdağspor’la karşılaşacak

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Ercan Yılmaz, “Ligde iyi bir seri yakaladık. Bugünde deplasmandan iyi futbol oynayarak farklı galip geldik. Sahada son dakikaya kadar iyi futbol oynamaya çalışan ve iyi mücadele eden oyuncularımı tebrik ediyorum.” dedi.