8 Ağustos Perşembe günü Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret eden Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, başkana özel forma hediye etti. 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU 

 Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Emin Neşeli ve Yönetim Kurulu Üyesi Gürol Şenol’un da katıldığı ziyarette Başkan Akay ile Çerkezköy’deki amatör spor faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

“TEŞEKKÜR EDERİZ” 

Hediyeleri için Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Başkan Yardımcısı Emin Neşeli ve Yönetim Kurulu Üyesi Gürol Şenol’a kıymetli hediyeleri ve nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” dedi. 

“MİLLİ TAKIM FORMAMIZI TAKDİM ETTİK” 

Çerkezköy’de toplam 10 saat elektrik kesintisi yaşanacak Çerkezköy’de toplam 10 saat elektrik kesintisi yaşanacak

Sporun daha ileriye taşınması için fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Karamehmetoğlu, “Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak, Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı makamında ziyaret ettik. Çerkezköy ilçemizdeki amatör sporun daha yukarı taşınması için fikir alışverişinde bulunduğumuz keyifli bir sohbet sonrasında kendisine Milli Takım formamızı takdim ettik” ifadelerini kullandı.