Moğolistan İstanbul Başkonsolosu Ankhbayar Danuu, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Soytürk, Başkonsolos Danuu ile bir süre sohbet ederek Tekirdağ hakkında bilgiler verdi. Ardından iki ülke arasındaki ticari, sosyal ve kültürel ilişkiler görüşüldü. 

TEŞEKKÜR ETTİ 

Kendilerini Tekirdağ’da ve valilikte ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Soytürk, ziyaretleri için Başkonsolos Danuu’ya teşekkür etti. 

Mogol Ziyaret

KİLİM HEDİYE EDİLDİ 

Ardından Moğolistan İstanbul Başkonsolosu Dr. Ankhbayar Danuu’yu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer misafir etti. Belediye Başkanı Makamında yapılan görüşme sonrası Başkonsolos Danuu, Başkan Yüceer’e Moğolistan kültürüne ait ipek şal olan khadag ve kurutulmuş süt ürünü olan khuruud hediye ederken Yüceer’de Karacakılavuzlu kadınlarının el emeği ile yaptığı el dokuması kilimi hediye etti.  

12. Bağ Bozumu Şenliği gerçekleştirildi 12. Bağ Bozumu Şenliği gerçekleştirildi

“GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM” 

Gerçekleştirilen ziyaret için Başkonsolos Danuu’ya teşekkür eden Başkan Yüceer, “Şeref defterimizi de imzalayan Moğolistan Başkansolosu Dr. Ankhbayar Danuu’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi.