Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy’ün Veliköy Mahallesi’nde otomobil ile minibüsün karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kazada iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Kapaklı’nın içinde bulunduğu 4 ilçede yasaklı madde ele geçirildi Kapaklı’nın içinde bulunduğu 4 ilçede yasaklı madde ele geçirildi

Kaza önceki gün sabah saatlerinde Veliköy Mahallesi Sanayi Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sanayi Caddesi’nde seyir halinde olan E.S yönetimindeki 34 BVB 185 plakalı minibüs ile Cumhuriyet Caddesi’nden ilerleyen ve içerisinde üniversite öğrencilerinin bulunduğu F.T idaresindeki 06 KB 1933 plakalı otomobil çarpıştı.

KAZADA 5 KİŞİ YARALANDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralıların ilk müdahalesi olay yerinde yapılırken, kazada yaralanan otomobil sürücüsü F.T ile E.E Çorlu Devlet Hastanesine, S.K. ve B.P. Çerkezköy Devlet Hastanesine, minibüs sürücüsü E.S ise Özel İrmet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlatırken, yaralıların durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

MAHALLELİ YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM İSTİYOR
Kaza sonrası olay yerine gelen bazı vatandaşlar, hemen hemen her gün caddede kazaların yaşandığını belirterek acilen bölgeye kasis yapılması gerektiğini söyledi.