Kapaklı’da Hafızlar Sokak üzerinde ikamet eden Bahattin G. isimli vatandaş, Hafızlar Sokak boyunca uzanan dere ve Kapaklı Belediyesi Necmettin Erbakan Parkı hakkında yetkililerden çözüm istedi. Sivrisinek ve kurbağa sesleri nedeniyle uyuyamadığını ifade eden Bahattin G., “Dere nedeniyle bölgede yoğun bir sinek popülasyonu mevcut. Ayrıca burada gece kurbağa seslerinden uyumaya zorlanıyoruz” dedi.  

Telefon direklerinin devrildiği bölgede 5 gündür internet yok Telefon direklerinin devrildiği bölgede 5 gündür internet yok

“GENÇLERİN NE YAPTIĞI BELLİ DEĞİL” 

Dere kenarında bulunan Kapaklı Belediyesi Necmettin Erbakan Parkı ile ilgili de destek bekleyen Bahattin G., “Bu parkta gençler bankları söküyor ve parka zarar veriyorlar. Bu park gece eğlence merkezi gibi oluyor. Buraya gelen gençlerin gece ne yaptığı belli değil” dedi. 

Sivrisinek Eglence 1

“KIZLI ERKEKLİ EĞLENCE DÜZENLİYORLAR” 

Bir an önce oturduğumuz bölgede rahat nefes almak istiyoruz diyen Bahattin G., “30 yıldır bu mahallede oturuyorum. Belediyemiz buraya bir park yaptı fakat buraya gelen gençler bankları söküp taşıdı. Buraya çardaklar yapıldı. Gençler geceleri kızlı erkekli eğlence düzenliyor. Bizi sabaha kadar uyutmuyorlar. Yapılmış olan parktan plastik üstü kapalı kaydırağın kaldırılmasını istiyoruz. Çünkü içinde ne yapıldığı belli değil.  

“HER TARAFIMIZ YARA BERE İÇERİSİNDE” 

Hemen parkın yanında bulunan derede olan kurbağa seslerinden ve sineklerden bıktık artık. Bu durumu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi mi yoksa Kapaklı Belediyesi mi kim çözecekse çözsün. Dere ıslah edilecekse edilsin. Sivrisinek dolayısıyla her tarafımız yara bere içerisinde” dedi.