1 ay önce Siyaset Haberleri

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan AK Parti Grup Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a köfte ikram etti.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Muratlı’da bir tırın üzerinde yüklü olan saman balyaları yol kenarında park halinde bulunan araçların üstüne devrildi.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 19’uncusu düzenlenecek Sünnet Şöleni 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü Canbazlar Caddesi’nde gerçekleştirilecek.

1 ay önce 3. Sayfa Haberleri

Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil’in annesi Hacer Çil, Kapaklı Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

1 ay önce Gündem Haberleri

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında gerçekleşti.

1 ay önce Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy Belediyesi tarafından 320 çocuğun sünnetleri Özel Akut Polikliniği’nde ve Optimed Hastanesi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Muratlı’da henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkan otomobil bahçe duvarına çarptı. Yaşanan olayda sürücü yaralandı.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda ruhsatsız silah ve kaçak içki ele geçirildi.

1 ay önce Gündem Haberleri

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Kapaklı Gazetesi’ni ziyaret etti.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda üzerinde uyuşturucu ele geçirilen 8 şahıs gözaltına alındı.