1 ay önce Asayiş Haberleri

Çerkezköy’de boş alanda henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Tekirdağ Baro Başkanı Avukat Egemen Gürcün, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i makamında ziyaret etti.

1 ay önce Spor Haberleri

Tekirdağ Amatör Futbol Federasyonu, kulüplere destek bulmak amacıyla belediye başkanlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında konuşan Tekirdağ Amatör Futbol Federasyonu Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Kulüplerimiz özelikle maddi olarak zor durumdalar. Bizde bu sorunların çözüm noktasında belediye başkanlarıyla istişarelerde bulunduk” dedi.

1 ay önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Yaratıcı Çocuklar Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Trakya Uçurtma Festivali, Şarköy’ün Hoşköy Mahallesi Sahili’nde gerçekleştirildi.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Meclisi, 2024 yılı 1. olağanüstü toplantısında “2025 yılından itibaren Kapaklı’da daha temiz bir suyla vatandaşımızı buluşturacağız” ifadelerini kullanan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e tepki gösteren vatandaşlar, çeşmeden akan kahverengi suyu telefonuyla görüntüleyerek “2025 yılına kadar bu suyu mu kullanacağız” dedi.

1 ay önce Eğitim Haberleri

Tekirdağ Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan öğrencilere “İhmal ve İstismar” konulu eğitim verildi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Süleymanpaşa’da düzenlediği operasyonlarla uyuşturucu ve silah kaçakçılığına yönelik 6 kişi hakkında işlem yapıldı.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çerkezköy’de yapılan aramada, piyasa değeri 327 bin 480 TL olan kaçak ürünler ele geçirildi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

SMA hastası adına sahte bağış kumbarası düzenleyip 6 ayrı iş yerine bırakan dolandırıcı, duyarlı vatandaşların ihbarı ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünün titiz çalışması sonrası suçüstündeyken yakayı ele verdi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ’da sosyal medya hesabının çalınarak her haneye 5 bin lira yardım yapılacağı şeklinde başlayan dolandırıcılıkta 87 milyon para hareketliliği tespit edilerek, Tekirdağ merkezli 4 ilde dev operasyon düzenlendi.