1 ay önce 3. Sayfa Haberleri

Muratlı-Tekirdağ yolunda ilerleyen hafif ticari araç kontrolden çıkarak takla attı. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Gündem Haberleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret sonrası konuşan Başkan Çetin, “Su konusu başta olmak üzere fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

1 ay önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ bünyesinde görev yapan daimi işçi ve Personel A.Ş. çalışanlarının ücretlerinin iyileştirilmesi ile ilgili DİSK Genel-İş Sendikası ile ek protokol imzalandı. Yapılan ek protokole göre, işçi statüsünde çalışan tüm personelin maaşlarına yüzde 20 oranında zam yapıldı.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediyesi tarafından devam eden üstyapı çalışmaları Ömer Halisdemir Mahallesi’nde başlayan sıcak asfalt yol çalışması ile devam ediyor.

1 ay önce Eğitim Haberleri

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında eğitim verilmeye başlanacak olan Zeliha-Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulunun bahçe düzenlemesi yapıldı.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Kapaklı’da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüphelenilen şahsın üzerinde tabanca ele geçirildi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda birçok sahte alkol malzemesi ele geçirilirken 1 kişi gözaltına alındı.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından Perşembe Pazarında aşure dağıtımı yapıldı.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Kapaklı’da park halindeki bir otomobil, bilinmeyen bir nedenle yanarak küle döndü.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Kapaklı’da henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan kamyon karşı şeride geçerek personel sevisi ile çarpıştı. Yaşanan olayda yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı.