1 ay önce 3. Sayfa Haberleri

Kapaklı’da çıkan aile içi tartışmada bir şahıs annesini 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Çorlu’da kontrolden çıkan otomobil, önce bariyerlere, sonra bir tıra arkadan çarptı. Aracın hurdaya döndüğü kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Çerkezköy’de faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

1 ay önce Spor Haberleri

Futbola Kapaklı’da başlayan Gökçen Dağ, başarılı performansıyla Galatasaray Futbol Kulübü’nde kaptanlığa kadar yükselirken şimdi de Türkiye Kadın Milli Futbol Takımı seçmelerine çağırıldı.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Çorlu’da cenazeden dönerken lastiği patlayan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

1 ay önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Ergene ve Çorlu ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde, devam eden projeleri yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

1 ay önce Tekirdağ Haberleri

Şarköy Cemal Özkan Caddesi ve bağlı sokaklarda 50 milyon lira maliyetli yağmur suyu inşaatı, kısmi kanalizasyon ve içme suyu inşaatları tamamlandı.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kapaklı’nın içinde bulunduğu 4 ilçede düzenlenen terör operasyonunda 4 şahıs gözaltına alındı.

1 ay önce Eğitim Haberleri

Tekirdağ’da bir öğretmen Tekirdağ İl Milli Eğitim müdürünün değişmesi üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü önüne gelerek teneke çaldı.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Çerkezköy-Çorlu yolunda iddiaya göre trafiği tehlikeye atan dikkatsiz kamyon sürücüsünün sebep olduğu kazada, 2 kişi yaralandı.