1 ay önce Kapaklı Haberleri

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Kapaklı’da cuma günü elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

1 ay önce Siyaset Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Instagram uygulamasının kapatılmasıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “milyonlarca insanımızın sosyalleşmesini ve dünyaya açılmasını engelleyen, milyonlarca liralık hacme sahip ticari faaliyetleri durduran bu suçu asla kabul etmiyoruz” dedi.

1 ay önce Gündem Haberleri

Osmanlı Padişahı Sultan II. Abdülhamit Han’ın fermanıyla ilk kez 1910 yılında kurulan Pavli Panayırı, 114. kez Kırklareli’nde misafirlerini ağırlayacak.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre, 3 mahallede su kesintisi yaşanacak.

1 ay önce Çerkezköy Haberleri

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

1 ay önce Eğitim Haberleri

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavlarına Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi’nde eğitim görerek hazırlanan öğrencilerden 46’sının ülke genelinde yüzde 25’lik dilime girmeyi başardı.

1 ay önce Tekirdağ Haberleri

Ergene’nin Ahimehmet Mahallesinde yapımına başladığı güneş enerjisi santrali projesi ile ilgili açıklamada bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Bu projeyle hem enerji maliyetlerimizi düşürecek hem de çevreye olan sorumluluğumuzu yerine getireceğiz” dedi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda kaçak olarak üretilen ve ruhsatsız satıldığı iddia edilen 132 litre alkol ele geçirildi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 3 ilçede 22 kaçak göçmen ve 3 organizatör yakalandı.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Kapaklı’da yolun karşısına geçmek isteyen kadına motosiklet çarptı. Yaşanan kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.