1 ay önce Asayiş Haberleri

Kırklareli merkezli 4 ilde, iki organize suç örgütüne yönelik düzenlenen "Kuyu-15" operasyonlarında gözaltına alınan 62 şüpheliden 20’si tutuklandı.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı genelinde üstyapı ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Temmuz ayı faaliyet raporu açıklandı.

1 ay önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ), 2030 yılı sonuna kadar en az yüzde 30 enerji tasarrufu sağlamayı hedefliyor.

1 ay önce Siyaset Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı 4. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongresi Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

1 ay önce Gündem Haberleri

Saray’da düzenlenecek olan Kültür Sanat ve Barış Festivalinde Aleyna Tilki ve Mustafa Ceceli’nin sahne alacağı ifade edildi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Saray’da işçi taşıyan bir servis midibüsü ile hafif ticari aracın karıştığı kazada 11 kişi yaralandı.

1 ay önce Spor Haberleri

Zafer Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Zafer Futbol Turnuvasını “Anti Mülteci” takımı kazandı.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde üstünde arama yapılan 3 şahısta uyuşturucu ele geçirildi.

1 ay önce 3. Sayfa Haberleri

Çorlu’da bir düğün sonrası yaşanan laf atma kavgasında yaralanan baba hayatını kaybetti. Yaralanan oğlu ise hastanede tedavi altına alındı.

1 ay önce Gündem Haberleri

Hayvanları Koruma Kanunu’nda yapılan değişiklik ile ilgili açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “hayvanların toplanıp belirli bir süre içerisinde uyutulması gibi bir durum gündemimizde yoktur ve hiçbir zaman olmayacaktır” dedi.