1 ay önce Kapaklı Haberleri

Ömer Halisdemir Mahallesinde yaşayan vatandaşlar yerleşim yeri içerisinde bulunan taş kırma işlemi yapılan alanla ilgili yetkililere seslendi. Bir an önce çözüm isteyen mahalle sakinleri, “Sokaklarda nefes alamıyoruz. Daha nereye başvurmamız gerekiyor?” dedi.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Kent Konseyi, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal’ı makamında ziyaret ederek yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verildi.

1 ay önce Spor Haberleri

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’ı ziyaret etti.

1 ay önce Gündem Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, orman ve anız yangınlarına karşı il genelinde alınan tedbirler kapsamında yoğun bir bilgilendirme ve denetim çalışması gerçekleştirdi.

1 ay önce Gündem Haberleri

Tekirdağ genelinde çok sayıda mülteci olduğundan şüphelenilen yabancıların kimlik kontrollerini kısa süre içerisinde gerçekleştiren “Mobil Göç Noktası” uygulaması, her gün bir ilçede hizmet veriyor.

1 ay önce Tekirdağ Haberleri

Hayrabolu Örey Mahallesinde düzenlenen “Doğaya Çil Keklik Yerleştirme Faaliyeti” kapsamında 300 adet çil keklik salındı.

1 ay önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarımsal üretimi ve üreticileri desteklemek amacıyla salça makinesi ve karıştırma kazanı dağıtımı gerçekleştirdi.

1 ay önce Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy Belediyesi tarafından açılan El Ele Butik Sosyal Yardım Mağazası’ndan 10 binden fazla vatandaş yararlandı.

1 ay önce Eğitim Haberleri

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başkanlığında Çorlu Kaymakamlığında Eğitim Yatırımları Toplantısı yapıldı.

1 ay önce Gündem Haberleri

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, genel asayiş, suç ve suçlular ile mücadeledeki son durumlar hakkında Çorlu Kaymakamlığı’nda düzenlenen toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.