1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 12 farklı branşta düzenlenen ve 3 bin kursiyerin katıldığı yaz spor kursları sertifika töreni ile sona erdi.

1 ay önce Gündem Haberleri

Türk-İş Konfederasyonuna bağlı sendikalar, “Vergide Adalet” adlı basın açıklaması düzenleyecek.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Süleymanpaşa Belediyesi Mustafa Can Ekiciler, tartışma yaşadığı 18 yaşından küçük bir çocuk tarafından silahla vuruldu. Yaşanan olayda ağır yaralanan Ekiciler, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen ZIPKIN-20 Operasyonunda 125 araç ve 925 şahıs sorgulandı.

1 ay önce Gündem Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından "Gezici Kent Lokantası" vatandaşların hizmetine sunuldu.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Çorlu’da karşıdan karşıya geçmek isteyen kadına motosikletli kurye çarptı. Yaşanan kazada yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Eğitim Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, Hayrabolu’da düzenlenen "32. Ayçiçeği Festivali"nde, KADES (Kadın Destek Uygulaması) tanıtım faaliyetini gerçekleştirdi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde yapılan denetimler sırasında bir kamyonette 67 kaçak göçmen yakalandı, şoför tutuklandı.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından farklı bölgelerde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kapaklı’da kaçak tütün üretimi ve satışı yapan bir iş yerine operasyon düzenledi.