2 hafta önce Eğitim Haberleri

Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin arsasına yapılacak 24 derslikli ilkokul inşaatı başladı.

2 hafta önce Tekirdağ Haberleri

1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Barış, yalnızca savaşın olmadığı bir durum değil, aynı zamanda adaletin, insan haklarının ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir yaşam biçimidir” dedi.

2 hafta önce Asayiş Haberleri

Muratlı’da gece saatlerinde bir evde arama yapan jandarma ekipleri, şüpheli şahsı gözaltına alırken çok sayıda uyuşturucu madde ve içme aparatı ele geçirildi.

2 hafta önce Gündem Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, denizlerdeki av yasağının bitmesi ile birlikte ağlarını denize bırakacak olan Tekirdağlı balıkçılar için Balık Avı Sezonu Açılış Töreni düzenlendi.

2 hafta önce Spor Haberleri

Çerkezköy Belediyesi 6. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Streetball Turnuvası, birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.

3 hafta önce Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sını düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali sona erdi.

3 hafta önce Asayiş Haberleri

Kapaklı’da tahta yüklü kamyon telefon direğinin tellerine takıldı. Yaşanan olayda kamyonun takıldığı 2 direk devrilirken park halindeki otomobil hasar gördü.

3 hafta önce Kapaklı Haberleri

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları dolayısıyla Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen konser etkinliğine yüzlerce vatandaş katılım gösterdi.

3 hafta önce Spor Haberleri

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kapaklıspor Basketbol Takımı çeşitli transferler gerçekleştirdi.

3 hafta önce Eğitim Haberleri

Tekirdağ’da 114 yıl önce halkın kendi imkânlarıyla yapılan Manika İlkokulu yeni öğretim yılında kapılarını açacak.