2 hafta önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Süleymanpaşa Karaevli Mahallesinde 4 Eylül Çarşamba günü 14. Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı başladı.

2 hafta önce Gündem Haberleri

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü tarafından 12. Süleymanpaşa Bağ Bozumu Şenliği düzenlendi.

2 hafta önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 118 adet sahte altın ele geçirildi.

2 hafta önce Asayiş Haberleri

Çorlu’da yolun karşısına geçmen isteyen bir vatandaşa otomobil çarptı. Yaşanan kazada ağır yaralanan vatandaş, hastaneye kaldırıldı.

2 hafta önce Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Nemutlu ve Shumen Belediye Başkanı Prof. Dr. Hristo Hristov yanındaki heyet ile Başkanlık makamında bir araya geldi.

2 hafta önce Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ile düzenlenen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı kapılarını 8. kez Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’nde açtı.

2 hafta önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2024 yılının başından bugüne kadar, kent genelinde toplam 10 bin 22 olaya müdahale etti.

2 hafta önce Eğitim Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Engelsiz Yaşam Merkezinde çocuk ve yetişkinlere yönelik kurs ve eğitimlerine devam ediyor.

2 hafta önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ergene ve Çerkezköy ilçelerinde uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

2 hafta önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası’nda Hasta Nakil ambulans servisine iki araç daha ekliyor.