17 Eylül Salı günü saat 20.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda takım antrenmanı gerçekleştiren Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü, 18 Eylül Çarşamba günü saat 20.30’da Kapaklı Şehir Stadı’nda Pınarçaspor ile oynanacak olan hazırlık karşılaşması için tüm hazırlıklarını tamamladı. 1. Amatör C Gurubunda mücadele edecek olan Taşkıranlar; 1.Hafta: Kapaklı Kartal Spor, 2.Hafta: Kızılpınar Uzay Spor (D), 3.Hafta: Güngörmez Spor, 4.Hafta: Karaağaç Spor (D), 5.Hafta: Vakıflar Güven Spor, 6.Hafta: Ergene Kırkgöz Spor ve 7.Hafta: Küçük Yoncalı Spor (D) ile karşılaşacak. 

Taskiranlar Hazir 2

Kapaklıspor, tüm periyotlarda üstünlüğünü korudu Kapaklıspor, tüm periyotlarda üstünlüğünü korudu

“BÜYÜK BİR AİLE OLDUK” 

Yapılan antrenmanlar ve hazırlık karşılaşmalarını değerlendiren Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkıran, “Gerçekleştirmiş olduğumuz transferlerle birlikte büyük bir aile olduk. Tüm takım arkadaşlarımız birbirlerine çok kısa sürede alıştılar. Yapılan antrenmanlarda da bu güçlü bağı görmek mümkün. Takımımızın büyümesiyle beraber biz de takım otobüsümüzü büyüttük. Yeni sezona tüm her şeyle hazırız” dedi. 

Taskiranlar Hazir 1

“İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İÇİN AZİMLE ÇALIŞIYORUZ” 

Takımın içindeki havadan memnun olduğunu ifade eden Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Teknik Direktörü Furkan Aşık, “Antrenmanlardaki ve hazırlık maçlarında arkadaşlarımızın gösterdiği performanstan memnunum. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak için durmadan, azimle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.